هنگام خرید تلویزیون به چه نکاتی دقت کنیم؟

هنگام خرید تلویزیون به چه نکاتی دقت کنیم؟

زمان مطالعه:

تاریخ بروزرسانی: 24 اسفند , 1401

دسته بندی: راهنمای خرید

آنچه در این مقاله میخوانید

    تلویزیون مونس هر خانواده

    دورانی را تصور کنید که بخاطر مشغله‌ی کاری ماه هاست در خانه مانده و نتوانسته‌اید به جایی سفر کنید. اینجاست که تلویزیون به دادتان میرسد. کنترل را برمیدارید و بدون پرداخت هیچ‌هزینه‌ای به تمام نقاط دنیا سفر می‌کنید و از دیدن صحنه‌های بکر و خاص لذت می‌برید. حتی دنیاهایی که شاید هیچگاه در واقعیت قادر به دیدنشان نباشید با وجود تلویزیون، قابل لمس خواهند بود. ما بیشتر وقتی که در خانه هستیم را در کنار این دوست سخنگو میگذرانیم. اوقات فراغت، وقت غذا خوردن و حتی قبل از خواب. این جعبه‌‌ی جادویی یکی از ضروری ترین و کاربردی‌ترین  وسیله‌های برقی در هر خانه‌ است. پسدر مقاله ی راهنمای خرید تلویزیون با ما همراه باشید تا در انتخاب یک تلویزیون خوب به شما کمک کنیم.

     

    تاریخچه تلویزیون

    تلویزیون درواقع یک واژه‌ی فرانسوی است که از دو بخش تله به معنای دور و کلمه‌ی ویزیو به معنای دید تشکیل شده.

    شاید شنیدن تاریخچه‌ی کوچکی از تلویزیون برایتان جالب باشد. اولین بار در سال 1862، کازلی که یک دانشمند ایتالیایی بود دستگاهی که تصاویر را به کمک تلگراف منتشر میکرد، اختراع کرد. این اختراع، پیش زمینه‌ی تولید تلویزیون بود. سال‌ها بعد در سال 1925 جان لوجی‌برد پس از مدت‌ها کارکردن در زمینه سیستم های تصویری، موفق شد تا اولین تصویر را از طریق کابل منتقل کند و‌به این صورت، اولین تلویزیون پا به دنیا گذاشت. این اختراع به مرور پیشرفت کرد و قابلیت انتقال صدا هم به آن اضافه شد. بالاخره در سال 1940 پای تلویزیون به خانه‌ی افراد ثروتمند باز شد و همه را انگشت به دهان گذاشت. مردم دسته دسته کنار پنجره‌‌ی این خانه ها جمع می‌شدند تا بتوانند ساعتی را با این جعبه‌ی سخنگو بگذرانند.

     

    یک تلویزیون از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

    • منبع صدا برای دریافت و پخش آوا ها
    • فرستنده‌ای که سیگنال‌های صدا و تصویر را ارسال میکند.
    • آنتن گیرنده‌ی فرکانس که سیگنا‌ل ها را دریافت میکند.
    • نمایشگر
    • یک وسیله صوتی برای پخش صدا

     

    راهنمای خرید و نکات مهم هنگام خرید تلویزیون

    در ابتدا شاید خرید تلویزیون کار بسیار راحتی بنظر برسد، اما به محض آنکه وارد بازار تلویزیون‌ها می‌شوید آنقدر اندازه ها و وضوح تصویر متفاوت جلوی چشمتان صف می‌بندند که عملا شما را خلع سلاح خواهند کرد. تمام آن ویژگی‌هایی که در خانه برای تلویزیون موردعلاقه‌تان لیست کرده بودید، ناگهان بی‌اهمیت نموده و حتی شناسایی آن‌ها برایتان دشوار خواهد بود. در اینجا ما تمام ویژگی‌هایی که برای خرید یک تلویزیون خوب باید به آن توجه کنید و راهنمای خرید تلویزیون را در اختیارتان میگذاریم:

     

    سایز صفحه نمایش

    امروزه تنوع سایز در صفحه‌نمایش تلویزیون آنقدر زیاد شده که هرکس مطابق سلیقه و فضای خانه‌اش به راحتی میتواند اندازه‌ی مناسب تلویزیون  برای خودش انتخاب کند. اندازه‌ی صفحه نمایش معمولا اولین نکته‌ای است که هر خانواده در نظر میگیرد و این بازه از ۱۴ اینچ تا ۱۰۰ اینچ و بالاتر متغیر است. پرطرفدار‌ترین سایز نمایشگر متعلق به ۵۵ اینچی‌هاست و صفحه نمایش‌های ۶۵ و ۷۵ اینچی هم متقاضیان زیادی دارند.

    مهم‌ترین نکته‌ای که درانتخاب سایز صفحه‌نمایش باید به آن دقت کنید ، ابعاد اتاق نشیمنتان که تلویزیون در آن قرار میگیرد و توجه به محل قرار گیری تلویزیون در خانه‌است. در نظر داشته باشید که یک صفحه‌نمایش ۷۵ اینچی مناسب یک اتاق ۱۲ متری نیست، در صورتی که نمایشگر ۳۲ اینچی به شدت در این اتاق‌ به چشم‌ می‌آید. پس بزرگ بودن صفحه نمایش همیشه بهترین انتخاب نیست. نکته‌ی دوم توجه به فاصله‌ی مبل‌ها از تلویزیون است. یک فرمول جادویی برای محاسبه‌ی اینچ صفحه نمایش بر حسب فاصله‌ای که از آن می‌نشینید وجود دارد:

    اندازه‌ی نمایشگر بهتر است دو برابر فاصله‌ی صفحه‌نمایش تا مبل‌ها و جایی که می‌نشینید باشد.

    به یاد داشته باشید که اینچ نمایشگر به صورت اندازه‌گیریِ قطر صفحه، از گوشه‌ی پایین تا گوشه‌ی بالا در نقطه‌ی مقابل است. به مثال‌های زیر توجه کنید:

    صفحه نمایش ۶۵ اینچ: فاصله‌ی مناسب برابر ۳۳۰ سانتی‌متر

    صفحه نمایش ۵۵ اینچ: فاصله‌ی مناسب ۲۷۹ سانتی‌متر

    و صفحه نمایش ۴۵ اینچ: فاصله‌ی مناسب ۲۰۳ سانتی متر

    اندازه‌ی تلویزیون در تعیین قیمت آن هم نقش به‌سزایی دارد. تا ۵۰ اینچ قیمت‌ها منطقی است.ولی از ۵۰ اینچ به بالا هرچه اندازه بزرگتر می‌شود قیمت‌ها ناگهان دوبرابر و یا حتی بیشتر می‌شوند. پس اگر به دنبال قیمت مناسبی هستید اندازه‌ی صفحه‌نمایشتان را تا ۵۰ اینچ انتخاب کنید.

     

    تلویزیون تخت بخریم  یا منحنی؟

    آن زمان که تلویزیون‌های منحنی برای اولین‌بار به بازار آمدند، در مدت کوتاهی مورد توجه همه قرار گرفتند. به این دلیل که یک نوع خاص و جدید از سری تلویزیون‌ها بوده و برای همه تازگی داشت. اما به راستی لایق این جایگاه بودند؟ در اوایل توسعه‌ی این فناوری جدید، سازندگان ادعا میکردند که به دلیل انحنای صفحه‌نمایش زاویه‌ی دید افزایش پیدا کرده و خریداران از کناره‌های تلویزیون دید بهتری میتوانند داشته باشند. در صورتی که این ادعا کاملا اشتباه است. تلویزیون‌های تخت، بازتاب نور بسیار کمتری دارند و زاویه‌ی دید در آن‌ها بیشتر از مدل‌های منحنی است. در کناره‌های منحنی، تصویر به خوبی نمایش داده نمی‌شود و این یکی از بارز‌ترین مشکلات این مدل تلویزیون‌هاست. علاوه‌بر این، قیمت این دسته تلویزیون‌ها با وجود امکانات یکسان با مدل هم‌اینچ خود در تلویزیون‌های تخت، بسیار بالاتر است‌ و شما تنها به خاطر ظاهر آنها قیمت بیشتری می‌پردازید. هرچند که باز هم انتخاب برعهده‌ی شماست.

     

    پنل در تلویزیون

    یکی از ویژگی‌هایی که برای خرید تلویزیون مناسب لازم است با آن آشنایی داشته باشید، آشنایی با فناوری‌های پنل تلویزیون است. در حال حاضر ۴ نوع فناوری پنل برای تلویزیون وجود دارد:

    • LCD
    • LED
    • QLED
    • OLED

     

    در گذشته پنل تلویزیون به صورت CRT بود که تفنگ‌های الکترونی داشت و با تولید اشعه‌ی کاتدی، تصاویر را نمایش میداد. این تلویزیون‌ها فقط توانایی پخش تصاویر سیاه و سفید را داشتند و امروزه به سختی میتوانید هنوز انواعی از آنها را در بازار پیدا کنید.

    اما اولین تکنولوژی که دنیای تلویزیون‌ها را به امروزه نزدیک کرد،  فناوریLCD   یا نمایشگر کریستال مایع بود. مهم‌ترین نکته در خرید این نوع تلویزیون‌ها،توجه به نحوه‌ی روشن شدن صفحه‌ی آن‌هاست. بعضی از پنل‌ها به صورت مستقیم در پشت نمایشگر نصب می‌شوند که به آنها LED backlighting میگویند و برخی لبه‌دار هستند(CCFL backlight).

    این نکته، تاثیر زیادی روی کنتراست تصویرمی‌گذارد. از نظر کنتراست تصویر، منابع نوری که پشت نمایشگر نصب می‌شوند عملکرد بهتری نسبت به پنل‌های لبه‌دار دارند و در مقابل روشنایی بیشتری که تولید می‌کنند، مصرف برقشان هم کمتر است. البته دیگر پنل‌های لبه‌دار به میزان خیلی کمتری تولید می‌شوند و اکثر شرکت‌ها تولید آن‌ها را متوقف کرده‌اند.

    از نکات مثبت LCDها، میتوان به قیمت مناسب و طول‌عمر بالا، و نقاط ضعف آنها، مشکلات کنترل نور و زاویه‌ی دید است.  اگر به تلویزیون های LCD علاقه دارید و به کنتراست آن اهمیت م‌دهید، پنل های VA  انتخاب بهتری از پنل‌های IPS هستند اما اگر زاویه دید برایتان اهمیت بیشتری دارد شما باید پنل‌های IPS را انتخاب کنید.

     

    فناوری LED

    تنها تفاوت این فناوری با فناوری LCD این است که به جای فناوری CCFL از نور پس زمینه استفاده می‌کند. 

    LED مخفف light emitting diode  است. این دیودها نور موردنیاز صفحه نمایش را تعیین میکنند و در پشت تلویزیون جای می‌گیرند. نام اصلی آن‌ها LED-LCD  است که بعد از مدتی همه به نام‌ LED  آنها را می‌شناختند.  این فناوری به دلیل قیمت بسیار مناسبش محبوبیت زیادی دارد. ارزان‌ترین فناوری پنل تلویزیون‌ها در حال حاضر، همین LEDها هستند.

     

    فناوری QLED یا کولد

    بزرگترین تولیدکننده‌ی این فناوری شرکت سامسونگ است و اولین بار همین شرکت، کولدها را به بازار عرضه کرد. در این فناوری از نقاط کوانتومی برا ایجاد نورهای رنگی استفاده می‌شود. استفاده از این نقاط به روشنایی و رنگ‌بندی بهتر و دقیقتر این محصول کمک میکند. این محصول به نسبت تلویزیون‌های ال‌ای‌دی(LED) قیمت بالاتری داشته و نسبت به تلویزیون‌های اولد(OLED)  ارزان‌تر هستند.

     

    فناوری OLED یا اولد

    این فناوری بهترین و در عین حال گرانترین محصول در بین تلویزیون‌های جهان است. در این تلویزیون‌ها، هر پیکسل به تنهایی و مستقل از بقیه، نور تولید می‌کند و به نور پس‌زمینه احتیاجی ندارد. همین موضوع باعث بالا رفتن دقت رنگ و کنتراست بالا در تصویر شده و آنها را صاحب طبیعی‌ترین تصویرها کرده‌است‌. در مقایسه با باقی فناوری‌ها، تلویزیون‌های اولد به طور مشخص کیفیت بالاتری داشته و وضوح تصویرشان فوق العاده است، مخصوصا در نمایش رنگ مشکی.

    در تلویزیون های اولد برای تولید رنگ مشکی، پیکسل ها به حالت خاموش درمی‌آیند و‌همین باعث می‌شود تا رنگ سیاه عمیق‌تر و واقعی‌تری داشته باشیم. در صورتی که در تلویزیون‌های ال ای دی و کولد، پیکسل ها برای تولید رنگ مشکی تلاش میکنند و آن‌را به وجود می‌آورند. البته این مدل هم بدون اشکال نیست. یکی از نقات ضعف آن، سوختن پیکسل‌ها بعد از یک مدت استفاده است، که با وجود قیمت بالای آن، اتفاق ناگواری برای هر خانواده‌است. به هرحال اگر مایل به خرید این نوع تلویزیون هستید بهترین تولیدکنندهای آن، شرکت‌های الجی و سونی هستند که میتوانید از آن‌ها خرید کنید.

     

    حالا وقت آن رسیده تا در این دنیای متنوع دقیق‌تر شویم و با ریزبینی بیشتری نکات کلیدی را برای انتخاب یک تلویزیون مناسب بشناسیم.

     

    وضوح تصویر در تلویزیون

    وضوح تصویر در انتخاب یک تلویزیون نقش مهمی را ایفا میکند. شما وقتی وارد فروشگاه لوازم تصویری می‌شوید با یک نگاه سرسری هم میتوانید متوجه شوید که بعضی از تلویزیون‌ها تصاویر به شدت طبیعی‌تر و واضح‌تری دارند و به اصطلاح، رزولوشن‌ آن‌ها بالاست. رزولوشن با تعداد پیکسل‌های هر نمایشگر تعریف می‌شود. هرچه تعداد پیکسل‌ها بیشتر باشد وضوح تصویر هم بیشتر و به همراه آن، کنتراست، شارپنس و به طور کلی،کیفیت تصویر بالاتر می‌رود.

    در حال حاضر شما میتوانید تلویزیون‌هایی با رزولوشن‌های گفته شده در زیر، در بازار پیدا کنید:

     

    • 8k با توانایی پخش تصویر 4320*7680  پیکسل
    • HD  با قابلیت پخش 720*1280  پیکسل
    • FHD با قابلیت پخش 1080*1920 پیکسل
    • HD Ultra ‌یا 4k  با قابلیت نمایش 2160*3840پیکسل

     

    تلویزیون‌هایی که قیمت نسبتا پایینی دارند از کیفیت اچ‌دی استفاده میکنند. ما به شما خرید این نوع محصولات را توصیه نمیکنیم چون کیفیت تصویر چندان خوبی ندارند و شما بخش مهمی از لذت تماشای تلویزیون را از دست خواهید داد.

     

    وضوح تصویر در تلویزیون های فول‌اچ‌دی به نسبت قیمت مناسبشان بسیار خوب است. این تلویزیون‌ها در حال حاضر محبوب‌ترین محصولات در بازار هستند و به نسبت قیمت بالای تلویزیون های 4k  کیفیت قابل قبول و نسبتا خوبی دارند.

     

    تلویزیون های4k   وضوح تصویرشان 4برابر تلویزیون‌های HD است و‌شما میتوانید در تصاویر زنده و خوش‌رنگ و لعاب آنها غرق شوید. مخصوصا اگر اهل بازی‌های کنسولی سونی و یا مایکروسافت باشید، این تلویزیون‌ها برای شما انتخاب ایده‌آلی هستند.

     

    آخرین مورد وضوح تصویر8k ،است که در تمام جهان، گرانترین نوع تلویزیون است.  از طرفی، هنوز تصاویر زیادی با این کیفیت دردنیا فراگیر نشده و محتوای زیادی برای پخش ندارد. پس خرید این نوع تلویزیون خیلی کار عاقلانه‌ای نیست.

     

    داشتن قابلیت HDR

    اگر شما هم به دنبال یک تلویزیون خوب بازار را زیر و رو کرده‌ باشید حتما بارها این کلمه را دیده و یا در موردش شنیده‌اید. اما HDR واقعا به چه معناست؟

    HDR  مخفف high dynamic range  و به معنای گستره‌ و یا رنج دینامیکی وسیع است.

    رنج دینامیکی هر تصویر به سایه و ‌روشن در آن تصویر و بالانس آنها با یکدیگر گفته می‌شود. یک گستره‌ی دینامیکی خوب، به این معناست که در یک تصویر و یا فیلم باید نقاط تاریک و روشن کیفیتشان به یک اندازه باشد و هر دو به یک اندازه جزییات را نمایش دهند. به عبارت دیگر،  تلاش برای واضح‌نشان دادنِ قسمت روشن نباید باعث پایین آمدن کیفیت بخش تاریک شود.

     HDRچه وظیفه‌ای دارد؟

    این ویژگی در هر تلویزیون وظیفه‌ی تنظیم رنج مکانیکی در تصویر و یا فیلم در حال پخش را بر عهده دارد(البته به شرطی که فیلم درحال پخش هم از فرمت HDR  پشتیبانی کند). یعنی تمام تلاشش را میکند تا فیلم با نهایت جزییات و کیفیت بهتری نسبت به قبل، برای‌ شما به نمایش گذاشته شود. در ابتدای پخش فیلم، رنگ، جزییات و روشنایی فیلم را بهبود می‌بخشد و این ارتقا، تا آخر پخش ثابت می‌ماند و هیچ تغییری نمی‌کند.

    اما یک حالت از این ویژگی وجود دارد که به آن Dolby vision HDR میگویند. در این حالت رنج دینامیکی ایجاد شده در سراسر فیلم یکسان نیست و مطابق با هر صحنه، تغییر میکند و تا بهترین حالت را به شما نمایش دهد.

     

    داشتن درگاه ارتباطی HDMI

    از آنجایی که امروزه دستگاه‌های جانبی مثل لبتاب، دستگاه‌های دیجیتال، سینمای خانگی و کنسول‌های بازی را به تلویزیون‌ها متصل میکنیم، هنگام خرید این محصول باید توجه داشته باشیم که تلویزیون ما حداقل ۳ یا بیشتر پورت HDMI  داشته باشد تا بعد‌ها به مشکل نخوریم. حتی شما میتوانید وای‌فای خود را به صورت مستقیم به تلویزیونتان متصل کنید. لازم می‌دانم یاداوری کنم که پورت HDMI ای که با رنگ طلایی و یا زرد مشخص شده است، کیفیت بالاتری نسبت به سایر درگاه‌ها دارد. پس هنگام اتصال کنسول‌های بازی که به کیفیت بالا نیاز دارید، حتما از این درگاه استفاده کنید.

     

    روشنایی تصویر

    روشنایی فیلم و یا تصویر، با وضوح و کنتراست دستگاه ارتباط مستقیم دارد. مخصوصا اگر اتاق و یا سالن پذیرایی که تلویزیونتان در آن قرار دارد، نورگیر و روشن است، حتما توجه کنید که تلویزیونی که انتخاب میکنید قابلیت روشنایی بالایی داشته باشد. تصاویر در تلویزیون‌هایی که روشنایی کافی ندارند تاریک و مصنوعی بنظر میرسند و نور های سفید و رنگی اصلا با کیفیت خوبی نمایش داده نمی‌شوند. اما چطور میتوانید از روشنایی تلویزیونتان مطمئن شوید؟

    بهترین کار این است که تصاویر تاریک با وضوح بالا را در آن تماشا کنید. اگر نقاط تاریک در فیلم یا تصویر به صورت محو و بدون کیفیت باشند،این تلویزیون انتخاب مناسبی برای شما نخواهد بود.

    اگر احساس میکنید روشنایی تلویزیونی که خریداری کرده‌اید کم است، بهتر است از طریق تنظیمات دستگاه به بخش صفحه نمایش رفته و نور را روی حالت حداکثر بگذارید. راه حل دوم این است که دستگاهتان را جایی قرار دهید که نور به صورت مستقیم به صفحه‌اش نتابد، زیرا هرچقدر هم که روشنایی دستگاه زیاد باشد تابش مستقیم نور خورشید، کیفیت تصاویر در حال پخش را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

     

    زاویه دید

    شاید تا به حال دقت نکرده باشید ولی تلویزیون، قلب تپنده‌ی یک خانه است. لذت آشپزی هنگام تماشای تلویزیون و یا دیدن یک برنامه‌ی فوتبال هنگامی که خانه پر از مهمان است و هرکدام گوشه‌ای نشسته اند از تفریحاتی‌است که هر کداممان تجربه کرده ایم. پس در هنگام خرید تلویزیون باید دقت داشته باشیم که زاویه دید خوبی داشته باشد و افراد در جای‌جایِ خانه بتوانند از تصاویر باکیفیت بهره‌مند شوند.

    برای اینکه بتوانید زاویه دید تلویزیون موردنظرتان را بررسی کنید به دستورالعمل زیر توجه کنید:

    ابتدا یک تصویر روشن و خوش آب و رنگ را انتخاب کنید. تصویر را ثابت کرده و به دنبال یافتن موارد گفته شده، چشمتان را روی تصویر متوقف شده روی نمایشگر بچرخانید:

    • از دست رفتن سرزندگی رنگ‌ها
    • خاکستری شدن بخش‌هایی از تصویر
    • هاله‌ای سایه انداخته روی تصویر
    • راه راه شدن تصویر

    اگر هرکدام از این موارد را مشاهده کردید بهتر است تا دیگر به خرید آن فکر نکنید‌ چون زاویه‌‌ی دید خوبی ندارد. تقریبا بیستر تلویزیون‌های LCD بخاطر نور موجود در پس زمینه با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند. این مشکل در تلویزیون های ال ای دی به مراتب کمتر است و در تلویزیون های اولد تقریبا اصلا دیده نمیشود.زیرا پیکسل ها مستقلاً تصویر را می‌سازند و بهترین زاویه‌دید را به وجود می‌آورند.

     

    به چه تلویزیون هایی هوشمند میگویند؟

    نسل جدید تلویزیون‌ها با قابلیت اتصال به وای‌فای و اینترنت، به عنوان تلویزیون‌های هوشمند شناخته می‌شوند. شما با کمک آنها میتوانید وب‌گردی کنید، بازی های متنوع آنلاین انجام دهید و مثل یک گوشی موبایل غول‌آسا ازآن بهره ببرید.

    این قابلیت بسیار ارزشمند است.زیرا شما میتوانید بدون وصل کردن لب‌تاب با کابل، و یا بدون اتصال گوشیِ خود به تلویزیون، فیلم‌های مورد علاقه خود را از آپارات، فیلیمو و یا هرسایت دیگر به صورت آنلاین و بدون دردسر روی صفحه‌ی تلویزیون خود تماشا کنید.

     

    نرخ نوسازی در تلویزیون‌ها

    شاید این اسم قبلا هم به گوشتان خورده باشد‌. عدد نوسازی درواقع میزان تازه‌سازی و رفرش یک تصویر در هر ثانیه است. این عدد معمولا در بین تلویزیون‌ها ۶۰ هرتز است و میتواند در شما این تصور را به وجود بیاورد که تصاویر گاهی گیر میکنند و یا در آنها وقفه‌ای ایجاد میشود. این موضوع هنگام بازی‌های آنلاین اهمیت بیشتری پیدا میکند و بیشتر قابل لمس است. به همین دلیل در تلویزیون‌های نسل جدید، نرخ نوسازی به ۱۲۰ و یا بعضا ۲۴۰ تغییر کرده است و صد البته که قیمتشان هم به همان نسبت بیشتر شده.

    شرکت های سازنده در تلویزیون های ۶۰ هرتزی دو راهکار برای کاهش وقفه بین تصاویر ارائه کرده‌اند:

    در یکی از این روش‌ها، آنها یک تصویر سیاه را بین جابه جایی کُند تصویر قرار میدهند تا چشم شما کمتر متوجه آن وقفه شود و جابه جایی تصویر به نظرتان روان‌تر بیاید.

    در روش دوم یک تصویر متحرک را بین تصاویر فیلم‌ها جاسازی می‌کنند تا شما کمتر متوجه حرکت کُند تصاویر شوید.

    به همین دلیل حتی در بین تلویزیون‌های ۶۰ هرتز هم حرکت تصاویر باهم متفاوت است و باید توجه کنید که کدام تلویزیون هنگام پخش تصاویر سریع، عملکرد بهتری داشته و تصاویر روان‌تری را به نمایش می‌گذارد. بدون در نظر گرفتن قیمت بالای تلویزیون‌های ۱۲۰ هرتزی، در صورتی که به بازی‌های آنلاین و کنسولی علاقه دارید پیشنهاد میکنیم تا از این دسته خریداری کنید و به نرخ نوسازی توجه ویژه‌ای داشته باشید.

     

    سخن پایانی

    بالاخره شما با تمام نکاتی که لازم بود آشنا شدید. ضرورت وجود تلویزیون در هر خانه و نقش این جعبه‌ی جادویی در ایجاد صمیمیت بین اعضای خانواده بر هیچکس پوشیده نیست. پس چه بهتر که بتوانیم نهایت استفاده را از این دستگاه بی‌نظیر ببریم و بهترین نوعش را در خانه کنارمان داشته باشیم. در این مقاله، تمام نکاتی که باید برای انتخاب تلویزیون مورد علاقه‌تان بدانیدو راهنمای خرید تلویزیون درج شده. پس یک نفس عمیق بکشید و بدون آنکه استرس به خود راه بدهید در دنیای متنوع آن غرق شوید و دستگاه محبوبتان را به خانه بیاورید.

     

     

    0 دیدگاه

    مقالات مرتبط

    نظرات

    نام
    ایمیل
    نظر