بهترین راهنمای خرید همزن برقی دستی و کاسه دار

بهترین راهنمای خرید همزن برقی دستی و کاسه دار

زمان مطالعه:

تاریخ بروزرسانی: 13 تیر , 1402

دسته بندی: خانه و آشپزخانه,راهنمای خرید,لوازم خانگی برقی

آنچه در این مقاله میخوانید

    راهنمای خرید همزن برقی اینجاست تا تمام نکاتی که در زمینه‌ی خرید انواع همزن نیازدارید را برای شما بازگو کند. پس یک نفس عمیق بکشید و تا پایان این مقاله مرا همراهی کنید.

    شاید خودتان ندانید ولی با خرید بهترین همزن برقی میتوانید یکی از بزرگترین آرزوهای کودک و حتی همسرتان را براورده کنید. کودکان، عاشق کیک‌های خوش‌طعم خانگی هستند و خودتان خواهید دید که در تمام مراحل پخت، چگونه ذوق‌زده و خوشحال اطرافتان می‌دوند و میخواهند هرجور شده به شما کمک‌کنند. البته یک همزن برقی دستی یا کاسه‌دار تنها برای پخت کیک نیست، به کمک آن شما می‌توانید خامه یا سفیده تخم‌مرغ را هم‌بزنید، خمیر‌هایی با بافت عالی درست کرده و آن را ورز بدهید و یا انواع مواد غذایی را باهم مخلوط کنید. بیایید تا در این راهنمای خرید همزن برقی برایتان بگویم که چگونه میتوانید یک همزن برقی کاسه‌دار یا دستی باکیفیت را انتخاب‌کنید.

     

    انواع همزن برقی کدامند؟

     

    همزن برقی دستی

    این دستگاه‌ها پس از همزن‌های بدون برق، ساده‌ترین نوع همزن هستند. این همزن‌ها به صورت تک موتوره و دو موتوره به فروش رسیده و ابعاد کوچکی دارند که به راحتی میتوانید آن را با خود حمل و جابه‌جا کنید.

    نحوه کار همزن برقی دستی آنقدر ساده است که حتی بچه‌ها هم از کار با آن لذت می‌برند. کافیست میله‌های همزن را در کاسه‌ی مواد غذایی فروکرده ودکمه‌ی آن را فشار دهید تا شروع به مخلوط کردن آن‌ها کند. تنها نقطه ضعف این دستگاه این است که اگر برای مدت طولانی با آن کار کنید، ممکن است دستتان درد بگیرد و اذیت شود.

     

    همزن کاسه‌دار

    با خرید بهترین همزن برقی کاسه‌دار، همه‌جوره کار خود را راحت می‌کنید. این دستگاه‌ها دارای کاسه‌ای با ظرفیت‌های مختلف هستند که مواد غذایی را درون آن می‌ریزید تا به کمک همزن با هم مخلوط شوند. همزن کاسه‌دار وزن بیشتر و ابعاد بزرگتری دارد که باعث می‌شود در هر سوراخی نتوانید آن را جای بدهید، اما این را هم در نظر داشته‌باشید که دیگر لازم نیست شما حین کار وزن آن را تحمل کنید. کافیست دکمه‌اش را فشار دهید تا به تنهایی تمام کارها را انجام دهد.

     

    مهم‌ترین ویژگی‌های یک همزن برقی باکیفیت

     

    • توان مصرفی بالا

    هرچه توان مصرفی یک همزن برقی حرفه‌ای بالاتر باشد، قدرت دستگاه در مخلوط کردن مواد غذایی نیز بالاتر خواهد بود. البته ناگفته نماند که هزینه‌ی برق مصرفی نیز رابطه‌ی مستقیمی با توان دستگاه دارد.

    راهنمای خرید همزن برقی توصیه میکند که برای خرید بهترین همزن برقی دستی به دنبال توان ۳۰۰ وات و در همزن کاسه‌دار به دنبال توان ۶۰۰ وات باشید.

     

    • قدرت چرخش

    قدرت چرخش دستگاه نیز به توان مصرفی مرتبط است. هرچه توان دستگاه بالاتر باشد، قدرت چرخش انواع همزن بالاتر خواهد بود.

     

    • سرعت قابل تنظیم

    همزن‌ها معمولا دارای سرعت‌ها متفاوتی هستند که میتوانید برای کاربرد‌های متنوع از آن‌ها استفاده کنید. قابلیت تنظیم سرعت در انواع همزن با یکدیگر متفاوت بوده و از ۲ تا ۱۰ حالته متغیر است. بهتر است قبل از اقدام به خرید، نیازهایتان را بررسی کرده و دستگاهی را خریداری کنید که از نظر تغییرات سرعت برایتان مناسب باشد.

     

    • سری‌های متنوع

    شما دوست دارید از دستگاهتان فقط برای همزدن مواد کیک استفاده کنید یا ترجیح می‌دهید کاربرد‌های دیگری مانند تهیه خمیر هم داشته‌باشد؟ عاملی که چندکاره بودن یک همزن را تعیین میکند، تعداد و کیفیت سری‌های آن است.

    یک همزن باکیفیت لازم است حداقل دو سری، یکی برای هم‌زدن خامه و سفیده‌ی تخم‌مرغ و دیگری برای مخلوط کردن مواد، داشته‌باشد. هرچه تعداد سری‌ها بیشتر شود یعنی شما همزن حرفه‌ای‌تری انتخاب کرده‌اید.

     

    • جنس کاسه‌ی همزن کاسه‌دار

    جنس کاسه در همزن برقی کاسه‌دار میتواند از پلاستیک،  استیل،شیشه و سرامیک باشد که هرکدام از آن‌ها با توجه به نوع استفاده‌ی شما نقاط قوت و نقاط ضعفی دارند.

    در نظر داشته‌باشید که کاسه‌ی پلاستیکی ممکن است قیمت پایین‌تری نسبت به سایر کاسه‌ها داشته‌باشد، اما از دوام پایین‌تری نیز برخوردار است. به همین دلیل راهنمای خرید همزن برقی توصیه می‌کند که خرید همزن‌ با کاسه‌هایی از جنس‌های محکم‌تر را در اولویت قرار دهید.

     

    • جنس سری‌ها

    بهترین جنسی که میتوانید برای سری‌های همزن برقی در نظر بگیرید، استیل ضدزنگ است. زیرا این سری‌ها مقاومت بالاتری داشته و قابل شستشو هستند. اما به غیر از آن، سری‌هایی از جنس پلاستیک و سرامیک نیز در برخی از مدل‌ها دیده می‌شود که برای خرید مناسب هستند. البته دقت کنید که کیفیت پایین‌تر سری‌های پلاستیکی، اصلا با انواع دیگر قابل مقایسه نیست.

     

    • اجزای جداشدنی و قابل شستشو

    اگر تنها‌ یکبار با همزن برقی کارکرده‌باشید خواهید دید که پس از انجام کار چقدر به تمیزکاری نیاز دارد! از طرفی این دستگاه مستقیماً با مواد غذایی ما در ارتباط است و لازم است که همواره تمیز و بدون هیچگونه آلودگی باشد. به همین دلیل راهنمای خرید همزن برقی پیشنهاد میکند که دستگاهی را خریداری کنید که دارای قطعه‌های جداشونده و قابل شستشو باشد.

     

    • وزن دستگاه

    فرقی نمیکند که شما قصد خرید همزن برقی کاسه‌دار یا دستی را دارید، این همزن بهتر است از وزن مناسبی برخوردار باشد تا برای هربار جابه‌جایی، شما را به زحمت نیندازد.

    البته اهمیت این موضوع در همزن‌های دستی بیشتر مشخص است. زیرا شما برای هر بار استفاده باید سنگینی آن را روی دستان‌تان تحمل کنید.

     

    • راحتی دسته‌ی همزن برقی دستی

    اگر دسته‌ی همزن در دستتان راحت نباشد هر لحظه کار با آن برای شما مانند شکنجه است. پس از کنار این موضوع ساده نگذرید. بهتر است قبل از خرید، همزن را در دست گرفته و طراحی دسته‌ی آن را بررسی کنید تا از همه نظر برایتان مناسب باشد.

    در برخی از مدل‌ها از یک پوشش پلاستیکی یا سیلیکونی برای دسته‌ی همزن برقی حرفه‌ای استفاده میکنند که هنگام کار، خسته‌کننده نباشد. اگر دستان حساسی دارید بهتر است دستگاهتان را از بین این مدل‌ها انتخاب کنید.

     

    • قیمت همزن برقی

    بازه‌ی قیمت برای خرید یک همزن برقی حرفه‌ای بسیار گسترده است. شما میتوانید از ۲۰۰ هزارتومان تا چند میلیون برای خرید این دستگاه هزینه کنید.

    نکته‌ای که باید در نظر باشید این است که این تفاوت قیمت‌ها بی‌پایه و اساس نیست و در بیشتر موارد به جنس و کیفیت دستگاه، تجهیزات و حتی برند همزن بستگی دارد. به همین منظور، راهنمای خرید همزن برقی دو پیشنهاد برای شما دارد:

    پیشنهاد اول اینکه قبل از بررسی بازار و گیج ‌شدن بین هزارن مدل و قیمت، نیاز‌های خود و میزان استفاده‌تان از همزن برقی را مشخص کنید تا بیهوده هزینه‌های اضافی نپردازید. برای مثال، اگر تنها استفاده‌ی شما از یک همزن این است که چندوقت یکبار خانواده را به یک کیک خوشمزه دعوت کنید، هیچ لزومی ندارد همزنی با سری‌های متنوع برای ورز دادن خمیر و... تهیه کنید.

    پیشنهاد دوم این است که یک همزن حرفه‌ای و همه‌فن حریف را به صورت اقساطی خریداری کنید تا هزینه‌اش برایتان زیاد نباشد. برای اینکار باید به یک فروشگاه معتبر مراجعه کنید تا خیالتان از بابت کیفیت کالا و قسط‌بندی درست و منصفانه‌ی قیمت‌‌ها راحت باشد. فروشگاه هزارنقش یکی از این مراکز خرید است که به صورت تخصصی در زمینه‌ی فروش انواع لوازم خانگی فعالیت کرده و فروش اینترنتی و اقساطی دارد. اگر میخواهید در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنید به سایت این فروشگاه مراجعه کرده و یا با کارشناسان این مرکز خرید تماس بگیرید.

     

    • طراحی مناسب

    پیش از این در مورد راحتی دسته‌ی همزن برقی صحبت کردیم. اما راحتی دسته به تنهایی کافی نیست. طراحی همزن باید به گونه‌ای باشد که هنگام کار دستتان را اذیت نکند و به اصطلاح، با دستتان یکی شود! برخی از مدل‌های همزن دستی نیز هستند که میتوانید آن‌ها را درون ظرف بزرگتری قرار دهید تا بدون دخالت دست، کار را انجام دهند. چنین مدل‌هایی کار را برایتان ساده‌تر خواهندکرد.

     راهنمای خرید همزن برقی پیشنهاد میکند که قبل از خرید دستگاه، کارکرد آن را هم بررسی کنید. مثلا دقت کنید که همزن در سرعت پایین چگونه کار میکند؟ آیا به آرام‌ترین حالت ممکن مواد را هم‌میزند؟ یا مواد را به بیرون از ظرف پاشیده و همه جا را کثیف می‌کند؟

     

    • محفظه جمع‌آوری سیم

    در برخی از انواع بهترین همزن برقی، یک محفظه برای قرارگیری کابل برق قرارداده‌شده که به محافظت از سیم کمک می‌کند. همچنین باعث می‌شود که حمل و نقل دستگاه ساده‌تر شده و جای کمتری را اشغال کند.

     

    سخن پایانی

    در یک کلام بگویم که با خرید بهترین همزن برقی، به خود و دست‌هایتان لطف میکنید! چرا که دیگر مجبور نیستید برای هم‌زدن و مخلوط‌کردن مواد غذایی ساعت‌ها وقت گذاشته و خسته بشوید. انواع همزن برقی، چه دستی باشد و چه کاسه‌دار میتوانند غذاهای موردعلاقه‌تان را در چند دقیقه تهیه کرده و لحظات خوشی را برایتان رقم بزنند. در این راهنمای خرید همزن برقی تمام نکات لازم برای خرید بهترین همزن کاسه‌دار و همزن برقی دستی گفته‌شده. پس اگر قصد خرید این دستگاه را دارید از مطالعه‌ی این مقاله غافل نشوید.

    0 دیدگاه

    مقالات مرتبط

    نظرات

    نام
    ایمیل
    نظر